define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 2008 September 09 - Pagi Hari di Durham

Posts on ‘September 9th, 2008’

Selamat

4.17pm, Abang Amir Durham call aku. Giler, aku tak sedar langsung sejak tido pukul 6 tadi. Tapi takpelah, semuanya setelah hal-hal penerbangan mak ayah aku dah selesai. Dalam 4.30 masuk Asar, so aku bergegas gi mandi dan Zohor. Sempat membaca mesej kakak aku. Mak dan abah dah selamat sampai di Penang pukul 8 lebih waktu […]

KL – Penang

6 pagi waktu Malaysia – aku call kengkawan area KL. Nak minta tolong sambut parents aku kat KL dan iring diorang ke kaunter. Sekurang-kurangnya ada juga familiar faces. 6.40 – dapat suruh bekas anak murid kakak aku, Iswandi yang belajar kat UIA sekarang nih, untuk gi tolong sambut. 10.40 – 11.00 – call handphone mak […]