define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 2008 July - Pagi Hari di Durham

Posts from ‘July, 2008’

Summer Chill

So called summer. Semalam dan hari ni agak sejuk. [Soundtrack hari ini - Chris Richardson (Top 6 American Idol sama season dengan Jordin Sparks) - Mayberry] Weekend lepas aku abiskan dengan bermain Wii. Akhirnya aku dah dapat main Wii kat rumah. Remote takde sebelum nih, so tak dapat tukar channel ke video mode. Koman punya […]

Hairi’s Surprise Party

Finally I finished the editing. The Bruneian and Kak Dijah(Durham) kinda reminded me of those yesterday. So done today. Here is the video log for Hairi’s Birthday. We did play some games after eating but unfortunately I didn’t have it on video, I was enjoying myself and sending the happy aura to people who can […]

What About Now

Last time Kak Nur keep asking me to try to sing ‘What About Now’ after she saw Daughtry’s video clip in Idol Gives Back episode on American Idol. I told her, ‘no one done any of guitar version on Youtube so I don’t have the backing track’. But I just found Guitartutee on Youtube doing […]

Surprise and nervous

Baru balik dari parti surprise Kak Nur. Surprise party saja. Hari tu birthday Hairie pun buat surprise party gak. Aku dah selamat menyembunyikan tarikh lahir dalam Facebook (baru jer buat beberapa saat lepas) dan tarikh lahir dalam Friendster jua. Dari segi keselamatan, sebenarnya agak tidak elok memaparkan tarikh hari lahir kerana bank-bank dan perkhidmatan (seperti […]

Lintah Bulan

Lalu dari dapur tadi, lepas masukkan pizza yang baki ke dalam freezer, aku nampak lintah bulan menguek-nguek di atas lantai. Uh, musim panas sudah tiba. Kalau ikut kalendarnya, dah lama dah masuk musim panas. Aku jer terasa hari ni agak signifikan. Sebabnya, waktu balik dari tengok Narnia dengan Andros dan Kak Nur, kitorang terasa best […]