define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Ayam halal Newcastle - Pagi Hari di Durham

Ayam halal Newcastle

Video log lagi. Rajin plak aku mengedit-edit movie nih. Tapi punya la penat memasak lepas balik dari Newcastle makan ramai-ramai ngan Kak Nur, Amirul, Abg Wan dan Arham (Indonesian), pastu aku take 1 hour plus untuk mengedit video, tidur pas subuh (Subuh kul 2.40 lebih kurang), aku terjaga pagi tadi, dah pukul 1.18 petang. Terkejut sikit, terus bergegas pergi Jumaat. Nasib baik dekat Ustinov jugak (Ustinov = college yang aku duduk sekarang nih).

So, here’s the vids.

P.S: Mahadi diwajibkan tengok.



4 Responses to “Ayam halal Newcastle”

  1. ratu kamben says:

    Sukerrr….hehe..tergelak2 akak tgk.sweet lah video log ini Am!

  2. Faiza says:

    wahhh2….kak fakhzan…cari ayam halal sampai ke Newcastle…:-) rase macam tgk kak fakhzan life plak…especially ur laugh…nice video log Amri!!!….:-)

  3. mahadi says:

    aku baru bleh tgk ni. dah berhari2 sangkut ja blog hg ni…
    conclusion, u guy’s miss me a lot. heh…

  4. Kak Nur says:

    owhhh lutfi

    adakah kita merindui mahadi?
    hahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Leave a Reply

See also: