define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Wanna know these… - Pagi Hari di Durham

Posts under ‘Wanna know these…’

Day 19

Day 19: Something you miss. Sebenarnya bosan dengan soalan-soalan yang berjalan di laluan memori ini (walking on a memory lane). Maka dengan itu, mengambil semangat Halim yang tidak mahu move on lalu mula bergerak ke satu sudut yang sepi untuk menjawab soalan ini. Something I miss? Dia…..

Day 18

Day 18: Favorite place to eat Mula-mula dengki dengan Halim sebab menggunakan konsep gambar bagai, tapi dek kerana malas, jadi senaraikan saja sudah cukup. Kalau di UK – Falafel al Hana – Nandos Metrocentre/The Gates Newcastle – Rasa Nusantara – Dixy Chicken – Chicken Cottage Kalau di Malaysia – kedai mamak – McD, KFC dan […]

Day 17

Day 17: Something you’re looking forward to. A new chapter in Malaysia. But saying that, if you ask me ‘something I am not looking forward to’ is also ‘a new chapter in Malaysia’. Simply put, I’m excited for it, as well as nervous of what it may offer.

Day 16

Day 16: Dream house. Pernah berkongsi ini dengan junior-junior debat USM 4 tahun yang lalu di Khalel. Guys, take note; menceritakan tentang rumah impian kepada gadis-gadis boleh membuatkan mereka teruja. Oops Anyhow… Mula-mula teringin nak rumah bungalow. Tapi dek kerana dengar macam tak selamat ja kat Malaysia, mungkin apartment lebih selamat? Mahu ada beberapa bilik. […]

Day 14

Day 14: A picture of you last year – how have you changed? Gambar diambil waktu akhir bulan 1, time Mirza dan Faizal datang sini. Berubah? I don’t think I’ve changed much. Plus, when you reach this age, a year doesn’t make much different. Oh, jap (sambil memegang biseps). Taklah….still macam dulu jugak. Sigh.

Day 13

Day 13: Goals. Submit thesis sebelum bulan 4 dan balik bersuka-ria di Malaysia dengan juadah lazat di mana jua anda berada. Juga mahu buat trip ke kolam air panas di Baling bersama rerakan taulan dan bermandi-mandian tika 4-5 pagi. Oh, itu nanti lah lepas balik… *** On a different note, next song would be Just […]

Day 12

Day 12: Something you don’t leave the house without. Key. Boring! But more interesting note is: I’m working on a new song translation video. Be excited!