Posts under ‘Out of My Bubble’

Selepas

Riot dah reda. Harapnya takde kes baru. Sayu juga bila membaca kenyataan ayah kepada 3 orang anaknya yang terbunuh di Birmingham dek kerana nak mempertahankan kawasan mereka daripada rioters. Dengarnya orang kedutaan Pakistan ada datang turun jumpa diorang, sebab diorang ni Pakistani background. I guess that’s what happen yeah. Bila jadi sesuatu yang tidak berapa […]

Still about riot

Masih lagi terasa vibenya hari ini. Again, mungkin kerana di London. And London is actually my playground. So bila sebut nama-nama tempat di London yang kena, terasa macam menusuk sedikit. Dengar pula ada Malaysian yang kena rompak dek kerana tempias riot ini. Itu yang aku dan Mahadi, juga aku dan Abang Amir bincangkan tadi. Yang […]

Riot

Just created a category called ‘Out of My Bubble’. Apparently I wanna share something that’s not just about me. Sign of maturity? Anyhow. I’ve just realize that there’s riot going on in London, which is now is the third night of it. What’s happening to Europe man? Last month was Norway, and now in London? […]