Posts under ‘Picture Time!’

Say what?

Selesema sekarang ini. Sabtu ini akan ke KL. Naik flight Ahad malam. Technically hari Isnin pagi, which is at 2am. Tapi dek kerana memang kena check-in, dok kat airport pun pada Ahad malam; kira Ahad malamlah. Anyhow. Picture time! Gambar tidak tersusun kronologinya. Najmi. Anak menakan aku yang pulun menonton Gokaiger. Sembang time. From the […]

Carnival

Pergi taman tema air Carnival tadi di Sungai Petani. Tak berapa ada orang pun. Adalah dalam kurang 10 family. So, terasa macam sewa khas untuk kitorang sahaja. Pix: My sister and I. Towards the end of the day, anak-anak menakan aku ala-ala menari to a song. I was impressed. Sebelum tu aku dok suruh anak […]

Love is in the air: Sequel

Tajuk… gituh! Rentetan dari post sebelum, aku ambil tanpa kebenaran gambar ini dari Mahadi punya FB. Bushra, anak dia yang berumur dalam sebulan. Mata besar dan bersinar-sinar seperti anime Jepun! Kawaii neh?

Gegambar di London

Memula, baru saja buat page ‘House Bills’ yang telah di private passwordkan. Sila tidak perlu cecurious mahu tahu apa kandungannya. Sekadar bil-bil rumah yang aku dan Hafidz bayar, saja letak di blog supaya sama-sama aku dan Hafidz mudah hendak rujuk. Itu saja. Faizal dan Mirza sekarang dalam perjalanan ke Paris. I’m back in Durham. Woohooo. […]

Konvo

Konvo Syafiqah, Kak Shuk dan Abang Syahmi hari ini. Sepatutnya untuk Shabana juga, tapi dia tak datang sebab dengar katanya dia dah start kerja kat Singapore. Hafidz, Kam, Syafiqah, Amalina dan aku. Congrats to Syafiqah for her graduation… …and Abg Syahmi and Kak Shuk juga. Hopefully soon, it’s gonna be my time to wear the […]

Scottish winter

Sudah balik dari melawat Mahadi dan Elly di Scotland dan berpusing-pusing di kawasan sekitar. Picture time! Some random forest that we stopped at. Syafiqah fell into some Disney winter forest eh. Highlands Cow!!!!!! Yeay. Aku dah pernah nampak gambar Highland Cow ini waktu aku first year di UK, waktu travel Scotland dengan Tahir dengan kawan-kawan […]

Laci

Hari ini mahu bercerita fasal laci. Sebenarnya sedang menunggu Survivor habis didownload. Sepatutnya perlu tidur, tapi tidak mengantuk. Cis. Zeah, this is gonna be those kind of thing where if a guy share it to ‘some’ girls, they will go like… aww.. so sweet coz so sentimental. And you know I’m saying this now coz […]