Posts under ‘Out of Durham’

Back Here

I’m back from Bristol. Sangat penat hari ni. Ditambah dengan tido sebelum Maghrib, aku terasa tido-petang-effect lepas bangun tadi. Kebetulan orang Bristol baru buat perjumpaan raya pada hari Sabtu. So, aku sempatlah join sambutan raya orang Malaysia kat Bristol. Malam sebelum itu pergi tolong-tolong diorang cucuk satay. UNO We did play UNO in Bristol but […]

Amsterdam Video Log

Video log untuk trip ke Amsterdam itu hari.

Dari ward C33

cabut gigi bongsu shouldnt be that hard. At least thats what ppl think, or at least, thats what happened to the others. Gigi aku kena cabut dalam pukul 1 ptg lebih. Kak nur, kak shifa, yasmin dan zeah datang menghantar, tapi kak nur dan kak shifa balik durham sbb ada makan2 kat ustinov. Yasmin dan […]

That’s nice!

Post ini adalah rentetan dari post sebelum bertajuk Restless 2. Just when I think that things couldn’t get any worse, I got an email from Gulf Air:- Gulf Air flight GF 0280 scheduled to depart from Bahrain to Kuala Lumpur at 2025 on Monday 08 Sep will now depart at 2125 on Monday 08 Sep. […]

Restless 2

Aku baru sampai dari London. Dalam 40 minit lepas. Status : Restless Aku berada dalam kebimbangan, kekesalan, ketidaktahuan yang amat. Mak dan abah selamat naik tadi kat Heathrow. Status Bahrain Airport mengatakan kapal terbang dari London ke Bahrain dah selamat sampai di sana pada waktu aku sedang menaip ini. Dalam sejam lebih selepas sampai, mak […]

Scotland Pictures

For the story, please refer to Arni’s blog entitled Amazingly beautiful =). Arni is one of the Bruneians who was in the trip. Being kiddos on the way to Nairn. Damn I look like a chimp. Mom and Dad by the Scottish houses. Everyone by Loch Ness In front of Urquhart Castle Dunrobin Castle Playing […]

Pusing Nairn

Tengah taip dalam phone. Lokasi – Nairn, dekat Inverness di utara Scotland. Lepas balik dari Loch Ness, mak dan abah lepak kat caravan, kitorang berlima jalan-jalan di sekitar Nairn. Pusing Brody Castle dan ke tepi pantai waktu matahari dah terbenam. Lepas kitorang beli barang makanan kat Somerfield, kitorang pun masuk town centre. Alih alih kitorang […]