Posts under ‘in Durham’

Finally

Check email dan tetiba… dapat email kebenaran untuk pulang daripada USM. So.. bolehlah book tiket! Yeay! Excited, tapi pada masa yang sama, tiba-tiba terasa nervous. Whoa… I’m going back for good. And that was what on my mind. Dah beberapa hari aku kat London, baru semalam aku ada kesempatan berjumpa dengan Tahir. Wajid pun ada […]

Chilling Out

Sekarang sedang melepak dekat Cafe Nero di Oxford. Sounds cool eh? Boleh la.. Hujan sekejap tadi, so malas nak berjalan kat luar. Japgi baru nak pusing-pusing bandar, pastu head back to London. Sejak aku submit hari tu, aku dah mula trip pusing-pusing UK. Jumpa kawan-kawan lama, dan try untuk jimat so melepaklah rumah-rumah kawan. Petang […]

Submitted

It’s funny that I actually a rather private person, but due to circumstances, I have to share it with a lot of people. Misalnya tentang progress writing. Kadang-kadang malas hendak bercerita tentang benda-benda macam ni. Mungkin jugak sebab aku takut kalau-kalau tak pass study ni setelah menghabiskan duit rakyat. Not being a pessimist, just sometimes […]

Jump

Mula-mula sila baca entri ‘Penuh drama’ yang maybe korang termiss. Ada problem server kot, sebab beberapa komen terkini terpadam begitu sahaja, jadi sila jangan ambil hati kalau terperasan komen korang terdelete. Hari ini bangun dengan perasaan yang separa best. Best sebab takyah fikir fasal writing. Tapi 2 ketul tesis kat atas meja bawah tu buatkan […]

Penuh drama

Untuk entri hari ini, marilah kita buat perbandingan antara style Mahadi hantar thesis dengan aku hantar thesis. So, touch-up thesis tak habis-habis. Itu masalahnya tesis sebab dia tak de paksaan deadline. So, selagi boleh, selagi tu rasa nak betulkan. Tidur dah pukul 7 pagi dah tadi. Bangun dalam 9.30 lepas tu sambung menaip dan betulkan […]

Tanpa drama

Bergosipan dengan Mahadi tadi. Well, you should know by now, if I use word gossiping, it’s actually just saying hi and keeping up to date. Dan Mahadi bagitau, dia dah hantar dah thesis dia. Aku tersentap sebab gaya dia bagitau macam baru lepas hantar homework sahaja. See, tengok Mahadi. Mana ada drama-drama macam aku. Aku,  […]

Avengers

Kira settlelah Chapter 2. Nak kena tambah sikit lagi citation, betulkan English dari proof-reader, then I think I’m good! Tadi telefon mak dan abah dan menyendeng minta kasih sayang dalam bentuk ka-ching. Buat macam mana, jadi artis Youtube D-class yang tak dapat hits puluh ratus ribu, takde lah royalti nak support duduk sini. Keke. Oh, […]