Posts under ‘Video Log’

Random Vlog

The title explains it all

Rakam

Yeah, dah edit 2 minit 40 saat dari 3 minit 20 saat total video lagu Cinta. So, tinggal lagi sikit untuk habiskan video editing. Lepas tu kena revisit rakam semula lagu sebab vocal hari tu banyak yang tak betul. Down here ialah proses rakaman kitorang. Of course la bukan di studio sebab amateur production kan. […]

Tiga

Ngantuk. So that’s it.

Dua

Sudah semakin sihat, Alhamdulillah. Perlu fokus semula pada study. I’m using tax-payer money to live here! In the meantime, ini videolog pengambaran hari kedua. Just so you know, it was actually taken back in 31st of December 2010. Gotta let some people know bout that, otherwise they’ll be thinking that I’m doing videos and writing […]

Tea

Lot of things are running through my head ~ maka hari Ahad ini sangat menekankan jiwa. Hafidz will let us just me be me. So hari ni takde masak-masak. Makan ayam goreng yang digoreng 2 hari lepas. Sejak kebelakangan ni suhu dah naik sedikit. Dalam 5 darjah. Sekarang ni 6 darjah. Mungkin 7-10 darjah juga […]

Thorntons

One minute video log of lepaking in Dalton Park

Rakam

Tadi baru cuba experiment rakaman video kat luar guna kamera 550D. This one should be for next music video but don’t wait anytime soon. Gonna be a while… But here goes. Teaser!