Posts under ‘Video Log’

Duduk dan Royan

Kenapa perlu rasa tertekan, duduk dan royan? Bangunlah dan menari-nari seperti ini… *Saja tunjuk sikit hasil mengajar diorang berlatih tadi. Banyak lagi part nak kena improve dan part last tu kena ganti lagi nih. Ni baru lepas praktis satu jam lebih ja nih. ** Oleh kerana latihan muzikal bersambung malam ni (diorang nak datang ramai-ramai […]

Colour of my life

Baru lepas telefon mak. “Lama dah tak telefon mak ya,” aku kata. “Dah berbelas hari dah.” Terus rasa bersalah sebab mak kira lagi. Kadang-kadang terlupa plus tak ada cerita menarik untuk dikongsi. Telefon tadi sebab nak menceritakan fasal debat semalam. Excited cerita kat mak sebab anak dia diacknowledge best floor speaker walaupun ada mat saleh […]

Lego House

1 Kepada rakan-rakan lelaki yang dikasihi, termasuk tetapi tidak terhad kepada Fariz dan Pingu Toha Tu video DUCK yang full yang aku cakap. Kaih teka yang mana satu budak pompuan yang aku kata gegedik sopan tuh. Dan dapatkah korang teka dalam 20 saat pertama? Keke Baru dapat email dari one of the girl dalam video […]

Negatif Lima

Minggu lepas ialah minggu yang aku tak sabar nak tunggu hari Jumaat tiba. Well, life sebagai student research, taklah kisah sangat fasal hujung minggu. Sebab kadangkala kena juga buat kerja. Tapi dek kerana Research Day, ditambah deraf yang patut dihantar hari Khamis, tapi ngelat hantar pagi Jumaat, membuatkan aku tak cukup tido, dan tak sabar […]

Strolling around Europe

Selepas 2 tahun berbagpacking, barulah siap editing video yang aku panggil ‘strolling around’ ini. Well, Nawal call herself and her friends as jumping travellers. Me ~ probably strolling around leisurely in the video below. Hafidz bagitahu yang dia minat video-video yang macam di bawah ni lagi berbanding video-video lagu. Well, first, there’s different target market. […]

Video MHI

Hah, ni dia video MHI yang diupload oleh abang aku. Check it out Cer tengok last-last part, kena keji (a.k.a sindir) dengan Abby. Oh, orang sini panggil kena roasted.

Behind

Ini part aku dan Mahadi berlakon untuk Grenade Malay Version. Agak nice juga sudut rakaman (statement confident) tapi tak match up dengan scene yang aku dah pilih untuk lagu tu. So tak dimasukkan. Amacam? Okeh gak kitorang berlakon kan? (juga statement confident). Mahadi pun ala-ala menghayati gituh