Posts under ‘‘Audio/Visual’ Me’

Amri – Angin

Oooh Kini, jalan terbentang di depan Esok, takkan ada yang menghalang Dan bila ku bertanya kan siapa kan bersama Semakin ku tidak punya jawapan jawapan Kini, ku melangkah kaki, dan angin bertiup mengarah ku kepada oh kasihmu dan walau aku pun tegak berdiri, di gunung tinggi disinar mentari, pasti aku akan kembali. Bila, dirimu rasa […]

Dan angin bertiup

Girls and guys, check out my new video! Angin~~ “Bila Pak Tam nak balik?” soal anak-anak penakan aku pada aku. Lama dah. Dan lagu ini buat mereka. So far, reaksi agak baik. Okay la tuh. Always, ada benda boleh improve, tapi okaylah. Buat setakat boleh sambil-sambil buat correction. Jadi, kalau korang like this video, share […]

Semusim

Sekali sekala mood jiwang In another life, you would be my girl Lompat kepada mood tidak jiwang Hey, young homie what you tripping on Looking at life, like how did I get it wrong Life’s too short, gotta live it long To my brothers and sisters when will we get along? Tetiba kembali kepada mood […]

Turn Me On

Update terkini kehidupan. Masih tengah membetulkan beberapa chapter akhir. Tadi contact Andy, bekas housemate. Dia dan Sam (lagi sorang ex-housemate) dah abis PhD maths diorang tahun lepas. So aku tanya dia kalau-kalau ada dia kenal sesapa yang boleh buat proof reading. Saja mengada-ngada cari orang-orang Maths juga. Proof reading ni proses untuk betulkan tanda baca, […]

Amri – Kau Istimewa (Malay version of Just The Way You Are)

Matamu bersinar bagaikan sang suria Indah Peribadimu turut bercahaya Engkaulah satu antara berjuta Takkanku berdusta pada lafaz kata Bukan ku Menjulang atau mahu memuja Cuma kau buatkan aku terasa Cinta Chorus: Bila ku lihat Tiada lain ku pinta Hanya dirimu Kau istimewa Bila kau tersenyum Dunia terhenti seketika Engkau yang satu Kau istimewa Senyumanmu Semanis […]

Day 15

Day 15: Fave Song EVER Susahnya nak pilih… Hmm… Sambil memikirkan, terus lagu-lagu lama teringat di minda. Hm…. These 2 songs depending on the mood Seriously, susah nak cari lagu-lagu macam ni sekarang ni

Istimewa

Lagu translation baru. Tapi video simple-simple sahaja. Sebabnya, tak nak spend banyak masa untuk edit kerana ada kerja lain yang perlu dibuat. Lagu ni sebenarnya dah lama dah translate, tapi baru betul-betul spend time dalam minggu lepas. Itu pun kena adjust key turun sikit sebab yang key tinggi banyak sangat part yang kiok. Anyhow… Terasa […]