Minggu lepas

Baru dapat list untuk pembetulan tesis beberapa hari yang lepas. Alhamdulillah, ada dalam 11 ja pembetulan yang kena dibuat. Termasuk dalam list:-

  • Unclear concept presentation
  • Confusing presentation
  • Unclear presentation
  • Equation mistake
  • Spelling mistakes

Lega banyak tu sebab patut boleh disiapkan dalam satu hari, I think. So cadang nak buat esok, pastu tunjuk kat supervisor hari Isnin ni. Rabu flight balik!!

Minggu lepas, sempat gi jalan area Olimpik. Tak masuk pun tengok apa-apa acara sebab tak beli tiket. So just joining the crowd jer lah.

Gambar dekat depan Tower Bridge yang diorang boh simbol Olimpik.

Pastu aku dengan impromptunya beli tiket Megabus ke Brussels. So sempatlah jejak kaki ke Belgium buat kali pertama.

 

Melompat depan Atomium.

Mini Europe yang penuh dengan model bangunan-bangunan dari serata Eropah.

 

Semalam, sebelum gerak balik ke Durham, sempat lepak sekejap, joining the crowd dekat Hyde Park.

That’s it!


One Response to “Minggu lepas”

  1. Pingu Toha yang menutop aurat says:

    And you had to include that controversial pic of yours huh?

Leave a Reply

See also: