Posts from ‘July, 2012’

Apa Kisahmu?

Apa kisah mu? Malam ini buatku celaru, Di kamar kerusi terasa pilu, Wajah malam dihiasi rindu. Apa kisahmu? Walau malam larut, hampir sudah menjengah pagi, mata terus bisik ke telinga, biar dahi berkerut, ombak itu datang dan pergi, ku masih berjaga, engkau pun sama. Maaf, jika sayang ini, jika rindu ini, sekadar mengisi mimpi. Nanti […]

HoP2

And here we go…. Alhamdulillah, House of Pumpkin 2 atau HoP telah selamat disempurnakan dari Khamis sampai Sabtu. A lot of fun, a lot of emotions, and some tears. Hehe, standard dah Pumpkin Race (former installation) dan HoP ni, asal team tersingkir, diorang akan sebak dan menangis. Kali ni pula aku bawa konsep Arena. Kiranya, […]

KENAPA LAMBAT?

Bersama lagi dalam blog post berjemaah pilihan Naz yang bertajuk Kenapa Lambat yang dicapital letterkan. Adapun banyak sebenarnya persoalan yang berkaitan seperti ‘Kenapa lambat update BKT?’ ‘Kenapa lambat hantar hadiah yang cabutan bertuah hari tu sampai ke hari ni masih belum dihantar sedang mug sudah pun dibalut dua tiga hari yang lalu?’, juga ‘Kenapa (bakal) […]

60.5

Baru timbang kat Tesco tadi. 60.5 kg. Yeay! Alhamdulillah. Bukan main susah lagi nak tambah berat badan, balik Malaysia, lepas sebulan, dah naik sekilo Sebenarnya itu hari, ada gak time aku dalam 60kg lebih. Tapi time-time nak submit tesis, makan terus jadi kelam kelibut, kurang sampai 59 atau 58kg lebih. 7.21pm sekarang ni. Jagpi nak […]

Snow White

Oh, Mahadi sampai Malaysia esok. Aku? Baru tanya minggu lepas pada internal examiner, dia cakap dia dah bincang dengan external nak buat viva dalam sela masa mid July – August. Aiyo, bulan posa la pulak. Aku harap lewat sikit. Kalau kena time raya pun aku tak kisah. Anyway… Spent weekend kat rumah kak aku untuk […]