HoP2

And here we go….

Alhamdulillah, House of Pumpkin 2 atau HoP telah selamat disempurnakan dari Khamis sampai Sabtu.

A lot of fun, a lot of emotions, and some tears. Hehe, standard dah Pumpkin Race (former installation) dan HoP ni, asal team tersingkir, diorang akan sebak dan menangis. Kali ni pula aku bawa konsep Arena. Kiranya, bottom 2 teams akan masuk arena untuk lawan. Sapa kalah, tersingkir. Tak lawan lagi dan menangis dan sebab pressure.

Was fun. Ditambah lagi tempat kitorang menginap, Sedim Vista tu tepi sungai. Jadi pukul 7, bebudak lelaki semua dah bangun terjun sungai. So, takdelah liat nak kejutkan diorang. Senang la jugak. If I feel like it, I’ll write some more about this.

For now, aku nak kena book ticket kembali ke UK sebab viva aku dischedule pada 26 atau 27 haribulan ni. Maka, akan menyambut Ramadhan kat UK lah. Akan book untuk balik sebelum raya. Hopefully everything goes well and I pass, and able to submit my hard binding thesis  while I’m there. Tengoklah. I’m optimistic but cautious.

So yeah, that’s pretty much about it. Masih lagi demam HoP. And really good to hear that the students are still talking about it at school. Diorang pakat-pakat bagitau kawan lain yang rugi sebab tak pergi. Dan ada juga student suruh buat lagi bulan 12 ni. Hehe.

Anyway… gambar kat atas tu aku design macam tu sebab gambar aku dan budak kat sebelah tu, nampak pusat (sebab teruja sangat melompat kan??). Tu sebab boh line kat depan tu. Bagus kan cover macam tu? Hehe :P


Leave a Reply

See also: