60.5

Baru timbang kat Tesco tadi. 60.5 kg. Yeay! Alhamdulillah.

Bukan main susah lagi nak tambah berat badan, balik Malaysia, lepas sebulan, dah naik sekilo :D

Sebenarnya itu hari, ada gak time aku dalam 60kg lebih. Tapi time-time nak submit tesis, makan terus jadi kelam kelibut, kurang sampai 59 atau 58kg lebih.

7.21pm sekarang ni. Jagpi nak pergi airport, amik Mahadi. Mujur jugak dah suruh Mahadi forwardkan tentative flight dia. Sebab dia cakap pukul 5, aku check-check, pukul 5 lebih tu sampai Kuala Lumpur. Pukul 8 baru sampai Penang. Takyah kalut apa lah memandangkan airport pun tak jauh dari sini.

 


Leave a Reply

See also: