Marilyn Monroe

Lirik lagu ni dibuat berdasarkan quote dari Marily Monroe yang berbunyi “I’m selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can’t handle me at my worst, then you sure as hell don’t deserve me at my best.”

Harus menyanyikan lagu ni pada orang-orang yang nak ajak bersembang di kala aku sedang cranky di kala lapar.

Anyway… Congrats kepada Mahadi kerana dah pass viva PhD dia. So, sudah boleh dipanggil Dr lah. Woohooo.

 

Semalam aku buat program yang aku cakap tu – kat sekolah kak aku. Banyak gak turn up. 35 orang kesemuanya. Buat macam The Apprentice punya style. Bagi diorang 4-5 task berbeza, pastu team yang kalah kena masuk boardroom. Kak aku dan Naim, former student Labu Besar jadi wingman. Pastu lagi alumni, Logesh dengan Saru join jugak jadi wingman.

 

Serious susah nak fire sorang-sorang, so sepanjang program tu aku elakkan dari hang out dengan peserta dan bersembang-sembang sebab taknak nanti ada favourite pulak. Susah la kan.

Anyway, at the end of the day, aku pilih  18 orang untuk join the main event yang tentu lagi tarikhnya. Dok tunggu jugak diorang ni panggil viva, senang aku nak set date semua. Mahadi dah viva dan pass dah weh! Aku lewat seminggu ja submit banding dia.. tarikh pun tak dapat lagi. Well.. macam tu PhD nih.

 

Anyway…


2 Responses to “Marilyn Monroe”

  1. Machina says:

    Thanks mate…………………………..

  2. Amri says:

    No probs

Leave a Reply

See also: