Duduk dan Royan

Kenapa perlu rasa tertekan, duduk dan royan?

Bangunlah dan menari-nari seperti ini…

*Saja tunjuk sikit hasil mengajar diorang berlatih tadi. Banyak lagi part nak kena improve dan part last tu kena ganti lagi nih. Ni baru lepas praktis satu jam lebih ja nih.

** Oleh kerana latihan muzikal bersambung malam ni (diorang nak datang ramai-ramai kat rumah kak aku, dan takde masa even untuk duduk dan meroyan, jadi mengelat bubuh video ini.. Keke


Leave a Reply

See also: