define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Diskaun - Pagi Hari di Durham

Diskaun

Bawa bekal lagi hari ni. Hehe. Lagipun dah ada baki lebih sikit nasi goreng, bawak jer lah. Mujur sekarang ini sudah pergi ke gym. Masihlah gagah walaupun membawa bekal. Cer dulu, dah la tak bersukan, balik kampung selalu, mak tolong basuh baju, dan bawa bekal = jatuh saham.

Entri ini masih lagi berbaur over ya rakan-rakan. Rasa kepala otak lapang sikit kot kat Malaysia ni, plus dihidangkan makanan-makanan yang sedap setiap hari, jadi banyak sikit modal untuk merapu.

Ala… korang, ala-ala tersipu membaca, padahal layan jugak kan.

Anyway…

Ini Kak Mariani post kat wall FB dia. Curik masuk sini.

 

Menyeru para lelaki untuk meminta diskaun seperti berikut jika mempunyai kelayakan

UPSR & PMR : 0%
SPM : 10%
STPM & DIPLOMA: 30%
IJAZAH: 40%
IJAZAH SARJANA: 50%
IJAZAH KEDOKTORAN: 80%

Dengan itu, sila doakan aku lulus viva akan datang, supaya kalau kahwin dengan perempuan ijazah, hanya perlu bayar hantaran dalam RM2000 sahaja.

Boleh?


7 Responses to “Diskaun”

  1. Adoii..kalau macam tu, makin ramai lah andartu yer. *mood risau nanti takde orang nak*

  2. Amri says:

    Sophie, ramai andartu lah kalau ikut statistik dalam gambar.

    Cuba buat seperti skim diskaun yang dicadangkan, barulah kita dapat kurangkan andartu :)

  3. mahir says:

    Xada hantaran xpe, tapi mas kawen nak 20gram emas. Woot woot

  4. Alien yg suka diskaun sehingga 99% tapi tak suka ayam masak kicap says:

    Sentap tengok hantaran kahwin utk wanita yg ada PhD occay!

  5. tulip says:

    wow wow.dasyat

  6. Amri says:

    Mahir, ok la, 20gram emas tu dapat kat bakal isteri, so demi chenta suci, okay ja. Keke

    Alien ysdsh9ttsamk, haruslah mahal, nak jemput rerakan dari overseas kan. Keke.

    tulip, betul tu. dasyat harga hantaran sekarang ni. Hehe

  7. awin says:

    Year End Sale lagi banyak diskaun kot. try your luck! haha

Leave a Reply

See also: