Babak No 4

Ala-ala meniru Halim dengan meletakkan cepisan karya ke dalam blog. Ini babak ke empat dari  9 babak Snow White and Bujang Lapuk : The Musical yang baru siap tulis pagi tadi.

4

[The royal servants are putting make up on her]

Narrator: The queen does not care about the people. All that she cares is her beauty.

[She gives a sign and the servants leave the room. The mirror appears]

Narrator: And again, she goes and asks the magic mirror, wanting to feel the satisfaction being acknowledged that she has it all. Beauty and power.

Queen: Mirror, mirror on the wall. Who’s the fairest of them all??

Mirror: You are, my queen.

Queen: Ha ha ha ha. I’m the fairest of them all. I’m the most beautiful on this land!

Mirror: Hold on my queen. You are the fairest, but you are no longer the most beautiful on this land.

Queen: What???

Mirror: You are not the most beautiful. Snow White is…

Queen: Snow White? Snow White, my stepdaughter???

Mirror: Yes, my queen.

Queen: But.. but… she’s not that fair. I’m fairer than her. How can this be??

Mirror: She is the most beautiful, and one day, people on this land will see that they can be beautiful even if they have darker skin.

Queen: Noooo!!!!! Nooo!!! Nooo!!!! Fair skin is beautiful. Fair is lovely! Fair & Lovely [Cry] Noo!!!! No one should think that dark is beautiful. No one [Cry again].

Huntsman!!!!!!

[Huntsman comes in]

Huntsman: Your highness, I’m here to serve you.

Queen: I want you to…. Go and kill Snow White!

Huntsman: Yes, Your Highness.

Simple ja kan? Hehe. Tadi aku pun pi Sekolah Labu Besar, train bebudak Pumpkin Crew untuk this musical theater. Oleh kerana ni first time ever aku train orang untuk drama muzikal, so aku pun sedikit excited jugak lah.  Bebudak ni pun semua bukan bebudak teater, just bebudak Form 6 yang aku pilih itu hari untuk program sekolah yang lain. Ni saja buat untuk isi masa lapang aku juga hopefully dapat improve English diorang.

Dok mengajar diorang bagi pronounce sedap sikit. Nanti bolehlah bantu time MUET. Baru tadi bersemangat nak buat choreography untuk closing song, tapi tetiba rasa ngantuk pulak. Baru pukul 11.25 malam. Motip?

 


7 Responses to “Babak No 4”

  1. Alien yang tidak fair dan juga tidak lovely uols says:

    I loike this babak! Awesome!

  2. Amri says:

    Alien, gedik sangat nama itew

  3. Ikah says:

    wahh..boleh abg amri record pementasan tu nnti? nk tgk lor? plss plsss *dgn harapan..hee

  4. Amri says:

    InsyaAllah :]

  5. blubell says:

    oih. perlu penglibatan secara fizikal kalau nak menyumbang?

  6. Amri says:

    Fizikal ke… duit ke, ko nak sponsor ke?

  7. blubell says:

    alah, fizikal mmg takdelah nampaknya. Duit itu idakle nampaknya. idea tu boleh! :D

Leave a Reply

See also: