define('DISABLE_WP_CRON', 'true');
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/solarst1/public_html/pagihari/wp-config.php:79) in /home/solarst1/public_html/pagihari/wp-includes/feed-rss2-comments.php on line 8
Comments on: Automatic http://pagihari.solarstreak.com/2012/06/automatic/ Summer time! Thu, 04 Jul 2019 12:28:16 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.29 By: mimiess http://pagihari.solarstreak.com/2012/06/automatic/comment-page-1/#comment-44272 Thu, 14 Jun 2012 15:12:06 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4331#comment-44272 sweet thp gaban frenship 2 hamba Allah ni.
like! >_<

]]>
By: Alien yg tidak tinggal di KL mahupun di Durham tetapi selalu terkejut dengan kehadiran library no 3 http://pagihari.solarstreak.com/2012/06/automatic/comment-page-1/#comment-44236 Thu, 14 Jun 2012 00:38:25 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4331#comment-44236 Awwwww…… sweetnya uols ni……..

]]>
By: Amri http://pagihari.solarstreak.com/2012/06/automatic/comment-page-1/#comment-44187 Wed, 13 Jun 2012 04:01:59 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4331#comment-44187 Hoi, aku tak perasan rupanya request ko tu. Nenanti kalau tersampai kaki, aku tengokkan rega

]]>
By: Pingu Toha yang di KL http://pagihari.solarstreak.com/2012/06/automatic/comment-page-1/#comment-44173 Tue, 12 Jun 2012 08:49:23 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4331#comment-44173 HOI BERAPA DUIT TIE TU HOI??

]]>
By: Amri http://pagihari.solarstreak.com/2012/06/automatic/comment-page-1/#comment-44164 Tue, 12 Jun 2012 04:33:27 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4331#comment-44164 Sorry Halim, I tak biasa geografi KL/Putrajaya. So tak tahu.. :P

Mahadi, tapi dah rasa balik semalam, macam nasi goreng dia sama lagi. Maybe kakak tu ja takdak kot. Dan rekabentuk kedai yang diupgrade itu mengaburi mata aku mengatakan tukar tokey kedai.

Sophie, kafe bakti lah dekat Desa Bakti Permai. Kafe Harapan kat Desa Harapan. Eh, macam ada lagi ja koew tiaw sup tuh. Bau sama ja, walaupun saya tak rasa lagi.

BTW, kalau dah 2 orang mengulang, tak bertepatan dah dengan konsep ‘pejam mata buat-buat tak nampak ayat tersebut’.

]]>
By: Pingu Toha yang di KL http://pagihari.solarstreak.com/2012/06/automatic/comment-page-1/#comment-44157 Tue, 12 Jun 2012 00:57:24 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4331#comment-44157 naz in putarjaya. so u looking at the wrong person. pft

anyways. am, hang tulong survey tie USM. ku nak pesan. tulong tinguk rega brp. nnti ku kirim uangnya.

]]>
By: Sophie Al-Yahya http://pagihari.solarstreak.com/2012/06/automatic/comment-page-1/#comment-44142 Mon, 11 Jun 2012 16:28:51 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4331#comment-44142 kafe bakti? kenapa family saya panggil desa bakti eh?huhu. dulu-dulu ada kuey tiaw sup paling sedap di alam semesta kat sana. sekarang kalau pergi lagi dah takde.

cool dan comel? Pejam mata buat-buat tak nampak ayat tersebut.

]]>
By: Machina http://pagihari.solarstreak.com/2012/06/automatic/comment-page-1/#comment-44135 Mon, 11 Jun 2012 08:58:58 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4331#comment-44135 Oooh… nasi goreng ayam dah tak ada (kecewa). Dulu nasi goreng tu penawar dikala duka. Sanggup ku berdepan akak muka serius tu asalkan dapat menikmati nasi goreng itu. Sigh…

]]>
By: tulip http://pagihari.solarstreak.com/2012/06/automatic/comment-page-1/#comment-44133 Mon, 11 Jun 2012 06:20:00 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4331#comment-44133 cool dan comel.hmm, ok. =p

]]>