Start

Kat USM sekarang ni. Tengah dalam office sementara, sementara diorang nak bersihkan office sendiri.

1) Lalu kat area DK G, nampak student-student: sangatlah adik-adik. Semua nampak macam muda-muda. Memang dah sedar diri ni lebih tua, tapi tau tak kalau time Form 5, nampak student Form 1 kan kecik-kecik. Ha, rasa macam tu lah.

2) Terus terkenang saat-saat keremajaan bila melalui area DK G. Tetiba teringat zezaman main The Mole dulu. Nampak poster dewan budaya teringat Halim dan Nawal.

3) Menyeru Mahadi untuk balik supaya boleh gi lunch sesama (sementara belum menjalinkan hubungan rapat dengan bebudak debat dan kemudian men-ditch Mahadi seperti dahulu. Keke)

4) Menyeru (dan berdoa) Kak Khalidah dan Abang Tra untuk menamatkan pengajian dengan jayanya dan balik ke USM sambil membayangkan masa depan yang lebih gemilang. Er.. I mean, meriah.


2 Responses to “Start”

  1. Machina says:

    Adakah mereka akan jadi like-a-child pada pandangan kita???
    Klu ditch skrg xkesah sbb I got my family at my disposal. keke, buleh…

  2. Amri says:

    Itu la kan, aku pun fikir macam tu gak tadi. Cis

Leave a Reply

See also: