Selamat Pagi Malaysia

Pukul 4 pagi aku dah terjaga. Paksa-paksa tidur sampai pukul 5.30.

Perlu adjust waktu tidur, sebab dah minta sandaran kat USM. So, maybe akan mula kerja dari minggu depan. Sudah pun diassigned satu subjek yang bakal kena mengajar once semester mula bulan September ni. So I am excited. I mean, I love teaching!

So, 2nd year Maths students, I’ll see you in the nearest lecture hall this September! Hehe (while I wonder, ada ke first year Maths students yang menjengah blog ini).

 

***

 

Mmm.. baru lepas makan nasi goreng mak. Best!


7 Responses to “Selamat Pagi Malaysia”

  1. tulip says:

    awalnya start masuk kerja :) wish you have a great start :) :)

  2. Ikah says:

    waw..erm sbnrnya nk tnya gak abg amri mcm mana berhadapan dgn students nnti..sblm ni as a student tp skrg akan jd lecturer..aktiviti translation dan lagu baru akan abg amri tetap buat kan? heee

  3. fiza says:

    huhu, selalu sebut amri je. tapi nanti kalau terserempak kat usm.. errr, sir??

  4. mimiess says:

    salam

    sy bdk usm 1st yr.but not a math student.
    tp currently amik calculus for sc student.
    myb dah xjejak school of mathematics dah kot after this..insyaAllah.
    calculus susah gilak!
    nway, kot tjumpa tang mna2 ofcos sy akn kta cengginih

    “eh..sir luthfi amri kwn en pingu yg bespren aku minat novel2nya itu n aku sj2 main condem kt blog bruang khutub n tba2 ad org nma amri mai backing en pingu n bespren aku tu gelak ja.hoho.so awesome.”

    lol

  5. Amri says:

    Mimiess, MAA101 ek?

    Lutfi ja. Takda h. Itu matluthfi90 yang ada h tu.

  6. mimiess says:

    *ketuk kepala*

    sori sir lutfi.

    dah tebesa type matluthfi sna sni. sori 4 the typo.

    waa..siap hfl kod lg.

    btoi2. maa101 *hangguk2*

    yg sng thp kcg lupakan kulit bg bdk math n ssh thp gaban bg bdk bio<—- xsmua.3/4.insyaAllah.

  7. Naz says:

    Nak jadi student Dr. Lutfi boleh? Haha!

Leave a Reply

See also: