define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Pangkat itu http://pagihari.solarstreak.com/2012/05/pangkat-itu/ Summer time! Tue, 04 Jan 2022 19:11:15 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.35 By: Amri http://pagihari.solarstreak.com/2012/05/pangkat-itu/comment-page-1/#comment-43758 Thu, 31 May 2012 02:35:41 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4313#comment-43758 Kan Naz kan? Hehe :P

Abg Tra, rambut tu… cer boh gel sikit, baru orang tak kata baru bangun tido :P

]]>
By: Sophie Al-Yahya http://pagihari.solarstreak.com/2012/05/pangkat-itu/comment-page-1/#comment-43745 Wed, 30 May 2012 17:02:40 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4313#comment-43745 Aaaaa.. senyum aje biarpun dalam hati rasa macam kena cucuk dengan lidi tumpul.. (tumpul sebab taklah sakit hati sangat-sangat pula kan) *hiperbola yang over betul!*

btw suka komen tra. =B

]]>
By: tra http://pagihari.solarstreak.com/2012/05/pangkat-itu/comment-page-1/#comment-43738 Wed, 30 May 2012 13:12:12 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4313#comment-43738 dah biasa orang puji aku lepas aku bangun tidur. tak sentap.

sentap, bila dah mandi, dah bangun tidur berjam lama, dah pakai smart-smart dan orang tanya ‘baru bangun tidur ke?’

cis.

]]>
By: mahir http://pagihari.solarstreak.com/2012/05/pangkat-itu/comment-page-1/#comment-43728 Wed, 30 May 2012 06:02:28 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4313#comment-43728 bahekslah lutfi (by day) and amri (by night)

:p

]]>
By: Naz http://pagihari.solarstreak.com/2012/05/pangkat-itu/comment-page-1/#comment-43727 Wed, 30 May 2012 05:55:28 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4313#comment-43727 Sentap!!

]]>
By: Machina http://pagihari.solarstreak.com/2012/05/pangkat-itu/comment-page-1/#comment-43721 Wed, 30 May 2012 04:51:09 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4313#comment-43721 Feels sorta relieve not to be home yet. Don’t want to deal with that stuff…

]]>
By: birutulip http://pagihari.solarstreak.com/2012/05/pangkat-itu/comment-page-1/#comment-43720 Wed, 30 May 2012 04:44:59 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=4313#comment-43720 haha.bgn tido look amazing, mmg motip sangat la tu. ;D

]]>