Finally

Check email dan tetiba… dapat email kebenaran untuk pulang daripada USM.

So.. bolehlah book tiket! Yeay!

Excited, tapi pada masa yang sama, tiba-tiba terasa nervous.

Whoa… I’m going back for good. And that was what on my mind. Dah beberapa hari aku kat London, baru semalam aku ada kesempatan berjumpa dengan Tahir. Wajid pun ada sekali. Tahir ni kawan sekelas aku time Brunel dulu. Aku pergi kat rumah dia. Jumpa mak dia sekali. And it brought me way way back – 5 years ago when I used to come and visit him and his family. It’s been a long time coming.

Pelan untuk hari ini, naik train ke Durham dan kemudian naik bas ke Dundee. Just nak bawa barang-barang sikit lagi yang ada ke rumah Mahadi, sebab minta tolong dia bawa balik naik kontena. Kemudian patah balik Durham dan lepak satu atau dua malam. Hendak juga ucap selamat jalan pada kawan-kawan di Durham.

And then back to London. Sebab kena amik flight MAS. Dan MAS ada dari London ja. Tapi pun, aku rasa lebih bagus kalau naik dari London sebab dia terus ke KL. Takyah transit-transit. Lepas tu kena catch flight ke Penang pulak.

Sekarang ni staf pusat pengajian tengah tempah. Kalau semuanya lancar, InsyaAllah akan sampai balik di Malaysia hari Selasa ni.

 

 


9 Responses to “Finally”

  1. Ikah says:

    alhamdulillah..semoga perjalanan abg amri selamat tiba ke destinasi..wahh mesti family sedara terutamanya anak menakan tak sabar nak dpt ole2..hehe tahniah ye abg amri =)

  2. jue says:

    yeah,…finally….

  3. Amri says:

    Thanks Ikah, tak beli lagi pun buah tangan untuk anak menakan. Hmm… :D

    Yeah Jue. Jom Pumpkin Race!

  4. aza says:

    wah…
    selamat kembali ke Malaysia..
    Selamat selamat..
    USM akan menyambut pelajarnya di tasik fajar..mahu??

  5. sangat2 jealous says:

    salam alaik.
    may ALLAH bless you always.

  6. Arabella says:

    pelik kenapa sekarang ni tak keluar entry yg awk update dlm blog list saya walaupun sudah lama follow.anyway welcome home..saya pula insyallah akan terbang ke NZ lepas raya..

    oh ye saya dah nominate awk untuk entry 7Supershots.Check dlm blog saya ye..TQ

  7. Amri says:

    Arabella, tentang tak update dalam blog list, rujuk http://pagihari.solarstreak.com/2012/04/facebook-feed/

Leave a Reply

See also: