Posts on ‘May 30th, 2012’

Pangkat itu

“Welcome back Dr.” “Tahniah Dr” Ada banyak jugak la kawan-kawan aku yang dok ucap macam tu. Aku balas, aku kata aku belum lagi Dr sebab tak viva dan tak pass lagi. Diorang kata, takpa, kiranya doa la tu. Esok lusa, lagi, diorang panggil lagi ‘Dr’. Aku kata, tak Dr lagi. Diorang kata, takpa, nanti jadi […]

Start

Kat USM sekarang ni. Tengah dalam office sementara, sementara diorang nak bersihkan office sendiri. 1) Lalu kat area DK G, nampak student-student: sangatlah adik-adik. Semua nampak macam muda-muda. Memang dah sedar diri ni lebih tua, tapi tau tak kalau time Form 5, nampak student Form 1 kan kecik-kecik. Ha, rasa macam tu lah. 2) Terus […]