Posts on ‘May 26th, 2012’

Mockingjay

Let’s do random! Mockingjay Buku Mockingjay dah aku abis baca 2-3 hari yang lalu. Malam pertama sampai kat Malaysia sebenarnya, takleh tido, so habiskan baca sebab dalam flight, pada waktu aku berjaga, aku sambung baca. Plus dok travelling sikit lepas submit, kalau atas train, aku baca lah juga, atau dalam bas. I’m not going to […]

Teh UK

Baru saja meneguk segelas teh. Beli kat Tesco Sungai Petani. Ada satu teh ni, memang dia dari UK, ada jual kat Tesco Malaysia. Hari tu tak bawak balik, so sejak 2 hari lepas mula mengidam teh ini. Mujur dapat juga akhirnya hari ni. Phew. Tapi, mahal gila barang-barang kat Malaysia. Rasa macam sama harga ja […]