Soon

Soon is the word! Rasa macam dah tulis  dah benda ni. Anyhow…

Dekan antar email tadi, tanya progress. Dengan confident membalas, ‘finally will submit by next week, InsyaAllah’.

Boleh la kan, guna ‘finally’

Supervisor baru hantar email tanya student number dan tajuk tesis. Pun satu, dah nak hantar minggu depan, baru nak decide tajuk. Hehe.

Ada lagi satu chapter nih nak adjust. Sempat. Sempat, I’m telling myself that.

Tapi hendak merally pembaca-pembaca blog dan fangirls (juga fanboys, keke) untuk berdoa supaya dapat submit minggu depan, balik dengan selamatnya 1-2 minggu lepas tu, dan lulus dengan baiknya (kalau tak cemerlang) 2-3 bulan lepas tu bila viva dibuat kelak.

Boleh tak, boleh tak?

Nervous sedikit sebenarnya sebab aku punya external examiner ni, sebenarnya aku pernah minta buat research dengan dia dulu, tapi kena reject, sebab dia rasa exam result aku tak strong. So, ala-ala plot movie sikit sebab dulu dia reject, sekarang nak minta dia luluskan pula kan. Kalau lulus, haruslah jadi movie yang happy ending kan? [sambil menjulang Oscar yang dirampas dari Halim]

Tapi dah supervisor aku suggest dia, dan aku nampak good point of choosing him, so… let’s hope everything goes well. Amin. Amin.

Bersemangat!


5 Responses to “Soon”

  1. Nisa says:

    hwaiting!! ✿

  2. jue says:

    amin…..mesti boleh punya…hihi

  3. tulip says:

    boleh boleh! /

  4. Amri says:

    Thanks :)

  5. Penulis chapter says:

    Good luck Am!! woot woot!!

Leave a Reply

See also: