Facebook Feed

Salah seorang pembaca blog ni, Hazirah, bagitau yang Google punya follower tab dah hilang. Aku tak perasan pulak kat page ni. Yang aku perasan, memang kat BKT, takde dah bebenda tu termasuk chat box. Rupa-rupanya Google dah tamatkan servis untuk yang tak guna servis dari Blogger. Diorang suruh promote guna G+ button apa ntah. Tapi ya lah kan, Google+ bukanlah popular sangat.

So, aku decide untuk buat page Pagi Hari di Durham di Facebook. Ini bukan untuk korang semangat memberikan sokongan. Just untuk sesapa yang malas hendak check blog ni tetiap hari (dan andaiannya check Facebook tetiap hari), so kalau korang klik Like kat butang di sebelah kanan blog ni seperti rajah di bawah;

nanti bila blog ni aku update, akan automatik dia update kat page tersebut, dan keluarlah dalam Newsfeed korang kat Facebook.

Mudahkan?

Cool?

Good.


Leave a Reply

See also: