Competition: Durham Souvenir

Mahu peluang untuk menangi cenderamata dari Durham?
(terbuka sehingga 5 Mei 2012)

Hadiah:

Hadiah Cabutan Bertuah:
a) Mug Durham University
b) Key chain Durham
c) Fridge magnet (tile)

Hadiah Amri’s Choice

Key Chain Durham University

Cara Penyertaan

1) Klik link ini

http://www.facebook.com/amrisolarstreak/posts/233876280053770

2) Klik butang ‘Share’

3) Tukar setting kepada ‘Public’.

4) (Optional/Pilihan/Tidak wajib) Tulis sesuatu yang menarik di sini.

5) Klik ‘Share Link’

6) Tinggalkan nama anda di

https://www.facebook.com/amrisolarstreak/posts/10150716673253214

Tips Amri’s Choice

Untuk memenangi hadiah pilihan, tulislah apa-apa yang menarik di ruangan tersebut. Elakkan dari memasukkan kata-kata pujian terhadap penganjur. Tulislah dari hati nurani yang suci (hehe). Taglah rakan-rakan anda yang dikasihi, jika mahu.

Terma dan Syarat

1. Penyertaan terbuka kepada semua kecuali ahli keluarga yang dinyatakan- iaitu, mak, abah, adik beradik, kakak ipar, abang ipar, dan anak-anak menakan.

2. Pertandingan terbuka sehingga 5 Mei 2012.

3. Hadiah bagi cabutan bertuah akan dipilih secara rawak daripada senarai peserta. Peserta yang mengikuti langkah 1,2,3 dan 5 layak untuk dimasukkan dalam senarai.

4. Hadiah bagi Amri’s Choice akan dipilih sesuka hati oleh Amri.

5. Setiap peserta hanya layak memenangi satu hadiah.

6. Hanya satu penyertaan diterima dari setiap peserta.

7. Hadiah akan dipos, kecuali kalau tetiba dekat-dekat area setempat, bolehlah dikirim tangan.

8. Penganjur berhak menambah baik terma dan syarat jika didapati kelompangan di masa akan datang.


9 Responses to “Competition: Durham Souvenir”

  1. Ikah says:

    yayy…ingat x aritu sy ada tnya kt abg amri bila nk wat lg sweeptakes..yayy!! akhirnya another sweeptakes da dtg..~wish me luck wish me luck wish me luck~ hehe

  2. AlieN perut hijau kebingungan says:

    I nak masuk contest ni jugak boleh kah?

  3. Amri says:

    Thanks Afifah, Ikah, and good luck :)

    AlieN perut hijau kebingungan, yes, boleh

  4. Dini says:

    For some reasons, i can’t change the settings to public. only to friends of friends je :(

  5. Aishah penulis Velvet di Durham says:

    wah! br.lutfi, nak keychain Durham University tu boleh? hihi ;p

  6. Amri says:

    Nota pada sesiapa yang punya masalah seperti Dini, sila ikuti langkah di atas, nanti saya deal later :)

    Aishah, kenalah masuk pertandingan. Takde bajet untuk beli keychain pada semua pembaca blog :P

  7. Aishah penulis Velvet di Durham says:

    haha ;p

Leave a Reply

See also: