define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Avengers - Pagi Hari di Durham

Avengers

Kira settlelah Chapter 2. Nak kena tambah sikit lagi citation, betulkan English dari proof-reader, then I think I’m good! Tadi telefon mak dan abah dan menyendeng minta kasih sayang dalam bentuk ka-ching. Buat macam mana, jadi artis Youtube D-class yang tak dapat hits puluh ratus ribu, takde lah royalti nak support duduk sini. Keke.

Oh, tengok Avengers hari tu. Okaylah. Nice movie. Aku taklah jumping up and down maybe sebab it’s another great movie. You know superheroes genre. Macam tu lah. Tak lah memberi effect Hunger Games. Tapi kawan aku bagi link ini untuk rujukan pada salah satu karakter jahat dalam Marvel. Fasal Thanos.

 

Yang aku sentap bila baca perenggan ni

“he was born misshapen and monstrous in comparison to the other Eternals, particularly his handsome and carefree brother, Starfox, and Thanos grew into a melancholy, brooding individual, consumed with the concept of death”

Wow, that’s such a bad concept. Ala-ala bila rasa diri buruk, lepas tu terus jadi jahat.

Ergh.

Anyhow. Somehow, comparing Avengers and X-Men:Origin, aku prefer X-Men. But Avengers is a good laugh. So, yeah.


Leave a Reply

See also: