Amri – Angin

Oooh

Kini, jalan terbentang di depan
Esok, takkan ada yang menghalang

Dan bila ku bertanya kan siapa kan bersama
Semakin ku tidak punya jawapan
jawapan

Kini, ku melangkah kaki,
dan angin bertiup mengarah ku kepada oh kasihmu
dan walau aku pun tegak berdiri,
di gunung tinggi disinar mentari, pasti
aku akan kembali.

Bila, dirimu rasa kecewa,
Dan aku, pernah pun rasa yang sama
Walau jauh impian dan tingginya cita-cita
Azam digenggam tidakkan ku lepas…
tak ku lepas

Kini,ku melangkah kaki,
dan angin bertiup mengarah ku kepada oh kasihmu
dan walau aku pun tegak berdiri,
di gunung tinggi disinar mentari, pasti
aku akan..

berulang kali jatuh dan rebah ke bumi
Doamu buatkan ku kembali berdiri

Dan kini, ku melangkah kaki,
dan angin bertiup mengarah ku kepada oh kasihmu
dan walau aku pun tegak berdiri,
di gunung tinggi disinar mentari, pasti
aku akan kembali.


5 Responses to “Amri – Angin”

  1. Nice. Good Job. First ~

  2. kejadahnya yang hang gigih sangat jalan kaki ittew?? angin hang tak berapa nak gagah. better hang buat kt tepi curang yg tinggi mcm dapat snippet yang terlampir ini:- http://youtu.be/l0ZSbZJspzs

  3. Amri says:

    Halim! Demand okeh…..

  4. awin says:

    not bad, Am. bleh jadi ‘the singing lecturer’ nih~ My baby, Hannah siap terjaga and then tidoq balik masa dengaq lagu ni.. :)

  5. Amri says:

    Hehe, thanks awin :D

Leave a Reply

See also: