4 tahun

Oh, semalam sudah genaplah 4 tahun aku berada di UK untuk pengajian di Durham.

Selasa depan meeting dengan supervisor aku, aimnya ialah untuk siap correct semua chapter, dan dah ada produk yang ready untuk disubmit.

Ini shout out kepada orang-orang yang mungkin mahu tahu di mana aku sekarang ni. Ada kawan sudah komplen sebab aku kata nak balik awal bulan 4. Haish, it’s not in my hand. In fact, nothing is in my hand. We’ll see.

Ada spoiler next edition of Hunger Games. Read at your own risk

Semangat membaca Catching Fire. Sudah perasan diri sebagai Peeta. Boleh? Sebabnya Peeta ada kejiwangan maksimum. Ala-ala “… my nightmares are usually about losing you,” he says. “I’m OK once I realize you are here.”; walaupun Katniss sukakan Gale.

Secondly, sebab Katniss selalu describe Peeta sebagai camera-ready. Boleh la kan? Perasan diri sendiri camera-ready?

Anyway…

That’s it.

 


6 Responses to “4 tahun”

  1. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SPOILERRRRRRRRRRRRRRRR

  2. Naz says:

    Aku pulak merasakan diri sebagai ala2 roti peeta (pita)

  3. terasa pedo kerena minat kat peeta! says:

    suka kat peeta sebab dia tak tunjuk macho. Dia ala2 lelaki sensitip yang caringgggggg.gitew. Pedokah? Budak ni baru belasan tahun kan?huks

  4. COUGAR ON THE LOOSEEEEEEEEEEEE

  5. nzard dh baca HG says:

    AAAAAA…..tak sabar nak tengok….wait for it…..(SPOILERS SIKIT)……Finnick Odair! <3

  6. Amri says:

    tpkmkp!,
    takpa, dah over 18 tahun, tak pedo dah. cougar ja bak kata pingu toha

Leave a Reply

See also: