define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 2012 April 16 - Pagi Hari di Durham

Posts on ‘April 16th, 2012’

Facebook Feed

Salah seorang pembaca blog ni, Hazirah, bagitau yang Google punya follower tab dah hilang. Aku tak perasan pulak kat page ni. Yang aku perasan, memang kat BKT, takde dah bebenda tu termasuk chat box. Rupa-rupanya Google dah tamatkan servis untuk yang tak guna servis dari Blogger. Diorang suruh promote guna G+ button apa ntah. Tapi […]

Dan angin bertiup

Girls and guys, check out my new video! Angin~~ “Bila Pak Tam nak balik?” soal anak-anak penakan aku pada aku. Lama dah. Dan lagu ini buat mereka. So far, reaksi agak baik. Okay la tuh. Always, ada benda boleh improve, tapi okaylah. Buat setakat boleh sambil-sambil buat correction. Jadi, kalau korang like this video, share […]