define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Istimewa - Pagi Hari di Durham

Istimewa

Lagu translation baru. Tapi video simple-simple sahaja.

Sebabnya, tak nak spend banyak masa untuk edit kerana ada kerja lain yang perlu dibuat. Lagu ni sebenarnya dah lama dah translate, tapi baru betul-betul spend time dalam minggu lepas. Itu pun kena adjust key turun sikit sebab yang key tinggi banyak sangat part yang kiok.

Anyhow…

Terasa macam muka budak-budak sangat dalam video di atas (peluh…)

Tak apalah.

Anyway, kalau suka lagu di atas, sila klik butang LIKE di bawah. Terima kasih :)


4 Responses to “Istimewa”

  1. Nisa says:

    adakah memang videonya lambat dari suaranya??

  2. WaReMoN says:

    Crysis 2 ka tu?

  3. Amri says:

    Battlefield 3

  4. WaReMoN says:

    ces, tu la. aku baru perasan bila masuk page seterusnya :p

Leave a Reply

See also: