Day 7

Day 7: Favorite movies.

Movies? with s?

Jap, nak tengok list kat FB sebab dah letak kat situ.

Satu

X:Men First Class

Sebab skrip yang strong, cast yang strong, plot yang baik, fight scene yang memorable. Tak gila sangat X:Men, so impressed sebab bila habis movie, boleh rasas ‘whoa.. it’s a goooood movie’.

Dua

Just Like Heaven

Dah lama dah movie ni. Dah aku memang suka genre romantic comedy. Tapi yang ni aku rasa sweet. And again, the chemistry is good. So yeah.

Tiga

Resident Evil

Aku suka semua movie walaupun plot dia kadang-kadang tak strong, tapi somehow it captures me. Aku tak suka cerita hantu sebab hantu tu takleh dibunuh kan? Tapi cerita zombie macam ni aku okay.

Antara movies lain yang aku suka termasuk tetapi tidak terhad kepada:

High School Musical, She’s The Man, Pirate of CarribeanĀ  (movie pertama sa-ha-ja)


One Response to “Day 7”

  1. WaReMoN says:

    Resident Evil fail bermula dari episode 2 (ikut aku la ;p)

Leave a Reply

See also: