Day 29

Day 29: 3 wishes.

#1
Submission of my thesis before end of March. That’s a month to go!

That’s all for now. Other than that, I’ll be happy (or try to be happy) where my life will lead me :)

***

Jump to a different story.

Semalam second night of the show. Okay and I had fun. Yang lebih best ialah aktiviti melepak-lepak sementara menunggu. Aku pusing-pusing cari geng dan bersembang.

Posing (macam biasa). Show ni namanya ‘Spectacular Spectacular’ sebab guna tema lagu-lagu dari muzikal. Kamera aku sedikit menipu sebab kulit tangan macam tetiba putih kan? Padahal tanned okeh?

Ini Saurabh daripada team Break Dance. Dia pun budak PhD dari Engineering School jugak. Salah satu geng baru. Hm… tengah duk fikir, kalau dah submit thesis, ada masa bolehlah ajak dia masuk video baru? Hehe.

Sebab diorang punya team buat tema Zombies vs Pirates, so ni tengah fasa make up. Ni Florian (juga budak PhD Engineering, semangat tak kitorang? Keke) dan Kevin. Diorang ni memang ada break dance group sendiri so dah advanced lah.

Ni screenshot daripada group aku punya dress rehearsal hari tu. Aku kat hujung kiri belakang. Kitorang ‘beginner street’ punya class so seriously the movement biasa-biasa sahaja. Takdelah yang macam tengok dalam Step Up tu.

Anyway…


2 Responses to “Day 29”

  1. tulip says:

    surely u can submit it on time! best of luck ya. and si tenggang will coming back soon :D

  2. mahir says:

    Mcm menarik je tema tarian tu. Gambar kedua dari atas sangat wow. Boley flip nampak :D

Leave a Reply

See also: