Day 28

Day 28: Something that stresses you out.

Uncertainty.

It’s funny though to say that because life is never certain. But I guess you know if you do probability, if I got a probability of a thing going right is more than 0.7, then I’m good. Otherwise, I’ll be stressing out. Meh, I’ll talk about it in another part. For now, I’m gonna update you on life. Interesting life.

Semalam ialah malam pertama untuk In Step Dance Show. Semangat kan, tak pernah pernah nak menari, tetiba dah final year, or actually final 2 month ni gatal masuk dance show bagai. Video? Maybe takkan upload untuk tontonan umum. Tapi kroni-kroni… nanti aku tunjuk eh. Kitorang, geng beginner street nih buat lagu jazzy sikit so, pakai shirt dengan strap.


Ni aku dengan group aku. 8 orang semuanya. Ni gambar waktu rehearsal hari Ahad.

Part kitorang belah-belah awal. Lepas tu, takde dah sampai lah hujung bila pakat ramai-ramai naik stage untuk finale.

Boleh laa.. Nervous jugak. Budak-budak dance ni banyak gak yang friendly. Senang dibuat kawan. Kalau banding Frisbee, lagi senang dengan diorang ni. Nanti cadang malam ni (2nd night) baru nak amik-amik gambar.

Dekan aku dah hantar email tanya dah submit ke belum. InsyaAllah minggu ni habis touch up semua chapter, by minggu depan dah abis pembetulan, pastu boleh hantar proof reading.

So April, InsyaAllah, I see you back in Malaysia? Walaupun tak contact lagi orang berkenaan, tapi dah bercadang untuk stop sekejap kat KL (sambil melepak dengan Pidin dan Anis yang dah kahwin itu hari, dan maybe kengkawan yang ada di KL). Maka silalah berikan lambaian kalau nampak aku hang out kat memana (over tak request?).

Oh my God, oh my God; tinggal lagi 4-5 minggu ja lagi. Nervous nervous!


4 Responses to “Day 28”

  1. nurul says:

    “Tapi kroni-kroniā€¦ nanti aku tunjuk eh”

    nak tengok!!

  2. Amri says:

    Nurul!
    Datanglah tengok. Malam ni last :D

  3. nurul says:

    ahhah..malam ni last? hmm, busy lagi sekarang..lepas 9th March baru free sikit..sigh!!

  4. WaReMoN says:

    aku pun nak tgk…

Leave a Reply

See also: