Posts on ‘February 13th, 2012’

Istimewa 2

So far reaksi dari orang ramai agak baik terhadap video baru. Dok bergelak ketawa dengan teman-teman rapat sebab perasan diri macam budak-budak pulak dalam video tu. Dengan baju Mickey Mouse pastu ditambah Hafidz dan Hasnol yang khusyuk main game kat belakang. Bukan Call of Duty. Battlefield 3. Sigh, aku suruh diorang beli COD tapi diorang […]

Istimewa

Lagu translation baru. Tapi video simple-simple sahaja. Sebabnya, tak nak spend banyak masa untuk edit kerana ada kerja lain yang perlu dibuat. Lagu ni sebenarnya dah lama dah translate, tapi baru betul-betul spend time dalam minggu lepas. Itu pun kena adjust key turun sikit sebab yang key tinggi banyak sangat part yang kiok. Anyhow… Terasa […]

Day 13

Day 13: Goals. Submit thesis sebelum bulan 4 dan balik bersuka-ria di Malaysia dengan juadah lazat di mana jua anda berada. Juga mahu buat trip ke kolam air panas di Baling bersama rerakan taulan dan bermandi-mandian tika 4-5 pagi. Oh, itu nanti lah lepas balik… *** On a different note, next song would be Just […]