Posts on ‘February 10th, 2012’

Aku tidak faham (Bahagian kedua)

Tiba-tiba ada siri baru dalam blog iaitu ‘aku tidak faham’ yang point out ironi kehidupan. Macam tu la kan description… Anyway, Aku tidak faham bahagian pertama ada di sini. #4 Aku tidak faham kenapa orang suka buka konflik dalaman dengan orang tertentu buat tatapan umum. Misal mudah sesetengah rakan yang saja post dalam FB status […]

Day 10

Day 10: Something you’re afraid of. Okay, ini jawapan tak berapa tipikal. Tapi salah satu benda yang aku takut sekarang ni ialah kalau tetiba dapat anxiety-attack. You may called it panic attack or breakdown. This thing is bugging me lately. And I hate it. I think the factor is rather obvious – thinking about my […]