define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); The One That Got Away - Pagi Hari di Durham

The One That Got Away

Mula suka lagu ni lepas dengar Alex Goot punya cover.

“In another life, you would be my girl, we keep all our promises, be use against the world”

Haruslah orang-orang yang jiwang macam aku ni ala-ala touch dengar part ini.

Maka mulalah terjemah. And here we go.

Walau bagaimanapun, harus ditekankan bahawa lagu ini TIDAK didedikasikan buat ex-ex yang sudah pun berkahwin dan beranak pinak. Just a simple song which I think A LOT of people can relate to.

Come on…. it’s life. We often do not get who we want, ye tak?

On a different note, ada la pulak orang yang komen aku punya ke’baku’an dalam video tutorial komputer. Haiyoh. Motip betul. That is how I talk! Especially when I do public speaking or talking to a formal audience. That is me. Just bear with it.

Bercakap baku ja pun… bukannya aku menari bogel depan diorang pun.

And that is us.. cakap baku boleh dijadikan isu. Bila gunakan perkataan mencarut.. sudah rasa biasa. And come on people. I’m living in the UK and I’ve learnt manner. You guys are living in negara Islam okeh!

[Tiba-tiba meroyan di pagi hari. Oops]

Back to the song.

Sapa rasa jiwang-jiwang dengar lagu ni, sila angkat tangan :P


3 Responses to “The One That Got Away”

  1. mahir says:

    Byk isu remeh dah jadi isu serius mcm hapa je pun tah la apa pun tak boleh

  2. wey, mana hang dapat lagu ni? kasi ku donlod. nak buat parody. kehkeh

  3. WaReMoN says:

    katy perry punya version utk chorus tu ada secondary singer. ang cari la sapa2 yg sama pitch dgn ang utk nyanyi chorus tu, bagi enharmonic (jittery)

Leave a Reply

See also: