define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Sempurna http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/sempurna/ Summer time! Tue, 04 Jan 2022 19:11:15 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.35 By: WaReMoN http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/sempurna/comment-page-1/#comment-37715 Mon, 09 Jan 2012 03:20:02 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3860#comment-37715 mungkin ang nak tukar ke “…seperti meniduri wanita-wanita Eropah di sini walau ada peluang”

]]>
By: Amri http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/sempurna/comment-page-1/#comment-37709 Sun, 08 Jan 2012 23:07:56 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3860#comment-37709 Thanks Dini :)

Ikah, InsyaAllah, kalau usaha, adalah hasil di hujungnya :)

]]>
By: Ikah http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/sempurna/comment-page-1/#comment-37694 Sun, 08 Jan 2012 15:05:12 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3860#comment-37694 As salam abg Am..saya pun dpt 5A je spm..tp skrg tgh tunggu result STPM..sy sentiasa fikir mesti abg am dpt result power sbb pergi ke MPP seterusnya wat degree kt malaysia sampai lah thp abg am skrg..tiba2 je dtg perasaan ‘abg amri pun 5A je spm, tp kt universiti skor habis sampai layak ke luar negara..knp aku tak ley?’..mmg hasrat belajar ke luar negara tu ada tp x da keyakinan sbb english biasa2 saja..MUET pun band 3..hik3..takpe la abg amri..bg sy org y perisau tahap normal, mereka akan sediakan plan2 in case something happened, mereka akan tahu apa nak buat..thank you sbb share tntg abg akademik abg amri sedikit arini..semoga abg amri berjaya menggembirakan parents dan family =D..

]]>
By: Dini http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/sempurna/comment-page-1/#comment-37688 Sun, 08 Jan 2012 09:51:37 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3860#comment-37688 Kalau bro Amri jatuh dan gagal, sy yg sekarang ini menghormati bro Amri, akan terus menghormati bro Amri sbg seorg manusia. Mana ada org sempurna anyway kan :)

]]>