define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Random - Pagi Hari di Durham

Random

Highland Cow

Kelmarin (yesterday, not last 2 days) bersembang dengan Hasnol. Sebab Hasnol pun buat bidang yang sama, so dia fahamlah pressure etc etc. Lepas tu melalut bersembang part acknowledgment dalam tesis. Aku kata, ‘wouldn’t it be nice to write ‘I love highland cow’ in the section’

Hasnol setuju, and kinda dare me. I probably will. Aku nak tulis ‘I love you, highland cow’, di hujung acknowledgment setelah berterima kasih kepada pihak yang terbabit.

Hasnol tambah, ‘you can also put X (kiss) at the end’.

‘Oh yeah, yeah. So like Amri x’ and we burst into laughters. Okeh, yang x tu maybe tak bubuh. Tapi yang higland cow tu, that’s worth writing, isn’t it?

Nota: Acknowledgment ini adalah part dalam thesis yang mana kita berterima kasih kepada pihak yang terlibat, orang-orang tersayang. Oh.. penghargaan namanya dalam BM punya buku.

Last To Know

Ini komen balas terhadap Amilia yang letakkan komen dia kat FB punya page.

Ini rentetan dari entri lepas.

Dia kata ‘Thx for introducing The Wanted – Last To Know..yeah u’re right. Cinta tak semestinya memiliki.’

Noooooo! [tetiba over]

Tak tak tak. I didn’t say that I agree with that. I was being sarcastic … a bit.

Okeh, orang yang tak suka entri-entri jiwang, boleh skip part nih.

But… I rather put it this way.

When you love someone so much, you back down because all you wanted is to see him/her happy, because you might hurt them even more for being persistence.

BUT, kalau dah tak dapat orang itu, cry about it for 3 days max, and then move on to find someone new.

Anyway, I’m good in giving advice, I might not be good of taking my own advice :)


5 Responses to “Random”

  1. Nisa says:

    Ni dikira macam ” Highland cow, sumber inspirasi ku” la ni… chaiyoo!! chaiyoo!!

  2. nurul says:

    highland cow? acknowledgement? seriously??
    haha..

  3. nadia says:

    setuju dgn “BUT, kalau dah tak dapat orang itu, cry about it for 3 days max, and then move on to find someone new.” !

  4. Ikah says:

    aww..hehe abg amri..sy ada dedicated lagu tu pd si dia..hbgn kitorang baik (kot) sampai akhir thn 2011..sbb tepat 12am 1 jan 2012, kitorang putus..dua2 da berubah..masing2 nk psgn dpt teman yang lebih baik..lol (*_*)’..it’s sound weird kan..haha..”with or without me, baby you should be happy”..hmm lagu tu diikuti ‘what about now’..hik3..tp kan..yang klakarnya, kitorang bg warranty setahun baru ley cari psgn lain..so..teman tp mesra la skrg (kot)..hehe and yeah love this part “I’m good in giving advice, I might not be good of taking my own advice” — pandai la sgt sy ni tolong kwn..last2, hbgn sendiri kecundang (at the moment)..heeee!

    -amilia-

  5. WaReMoN says:

    yeah, tp aku mungkin amik a few extra days crying sebelum settle

Leave a Reply

See also: