Lego House

1

Kepada rakan-rakan lelaki yang dikasihi, termasuk tetapi tidak terhad kepada Fariz dan Pingu Toha

Tu video DUCK yang full yang aku cakap. Kaih teka yang mana satu budak pompuan yang aku kata gegedik sopan tuh. Dan dapatkah korang teka dalam 20 saat pertama? Keke

Baru dapat email dari one of the girl dalam video tu (yang bukan gegedik sopan) sebab dia teruja dengan video. Hehe :D

2

Kepada fefan girls yang dikasihi, dengarlah cover lagu Ed Sheeran – Lego House. Aku kan jarang buat cover, so trylah dengar.

Aku teruja sikit sebab kawan-kawan UK yang tak pernah like wall tetiba like pulak video nih.

Uh, entri ini seperti UK-domination pulak. Hehe.


4 Responses to “Lego House”

  1. agak2 kalau ku type nama beliau beliau tau tak yang kita tengah cakap pasai beliau?

  2. Amri says:

    Ala… boleh jaa.. lagipun bukannya mengutuk kan? Ala-ala adore gituh :P

  3. WaReMoN says:

    Aku rasa mcm minah yg aku terpandang agak lama (or berulang2 tu) :D

    Anyway, kenapa intro Krystina pendek sgt? Mcm motip ja XD

  4. Amri says:

    Minah manakah yang hang terpandang agak lama??? :P

    Intro orang lain tidak dipeduli lama mahupun pendek :P

Leave a Reply

See also: