define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: FAQ http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/faq/ Summer time! Tue, 04 Jan 2022 19:11:15 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.35 By: Amri http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/faq/comment-page-1/#comment-37620 Sat, 07 Jan 2012 01:41:38 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3851#comment-37620 Nisa, tidak. Selepas submit, perlu tunggu pemeriksa baca, dan kemudian kena melalui proses viva yang mana pemeriksa akan bertanya kepada PhD candidates. Kemudian barulah diketahui sama ada pass atau tidak.

Kebiasaannya, sama ada diberi lulus tanpa pembetulan, ataupun lulus dengan pembetulan minor (diberi tempoh satu bulan). Kalau agak teruk, biasanya disuruh buat pembetulan major (6 bulan).

nadia, wah.

]]>
By: nadia http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/faq/comment-page-1/#comment-37580 Fri, 06 Jan 2012 05:44:00 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3851#comment-37580 jom lepak kat queensbay!hahaha..

]]>
By: Nisa http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/faq/comment-page-1/#comment-37516 Thu, 05 Jan 2012 07:41:29 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3851#comment-37516 Takla… maksud Nisa, bila submit tu terus dikira pass ka?? Nisa dgr kalau mcm Amri ni, kalau tak pass, kena start dari mula balik kan?

~ mendoakan yang terbaik untuk anda…Aamin…

]]>
By: Amri http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/faq/comment-page-1/#comment-37515 Thu, 05 Jan 2012 07:33:59 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3851#comment-37515 Nadia,
1. sudah dijawab dalam komen sebelum anda.
2. Perlulah diraikan dengan balloon, pom-pom dan juga hiasan keliling bilik. Oops, taklah. Of course boleh, asalkan fans belanja. Keke.

Pingu,
1. Motip! Akan ditentukan kelak.
2. Ah, yang tu pun tak tahu bila. Asyik dok tunggu ada mood baru nak tulis.

fangirls tegar,
Waalaikummussalam.
1. Tidak ada perancangan lagi memandangkan Ini Langkahku baru saja release.
2. Maybe.
3. Kekeke. No komen (ini adalah jawapan standard artis dan yang perasan-perasan artis)

]]>
By: fangirls tegar http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/faq/comment-page-1/#comment-37510 Thu, 05 Jan 2012 05:09:35 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3851#comment-37510 Assalamualaikum Abang Amri,

1. Bila nak release lagu baru?
2. Nanti balik Malaysia, dah ngajar USM masih nak teruskan aktiviti-aktiviti youtube ke?
3. Dah ada awek belom? hiks

Ok bai.

]]>
By: Pingu Toha yang & the etc http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/faq/comment-page-1/#comment-37502 Thu, 05 Jan 2012 02:29:34 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3851#comment-37502 1000. kahwin bila kah?

1001. bila maw siap belum ku temu?

]]>
By: nadia http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/faq/comment-page-1/#comment-37480 Wed, 04 Jan 2012 18:44:25 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3851#comment-37480 1. balik usm nanti,jd pensyarah utk school mane?
2. klu fans ajk lepak,agak2 terima tak x?

]]>
By: Amri http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/faq/comment-page-1/#comment-37438 Wed, 04 Jan 2012 04:34:26 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3851#comment-37438 Nisa, rujuk soalan 4,5 dan 6

Ikah, InsyaAllah, itulah harapnya. School maths.

]]>
By: Nisa http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/faq/comment-page-1/#comment-37433 Wed, 04 Jan 2012 03:36:04 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3851#comment-37433 Lawak lah… siap ada tempoh sah lagi.. keke

Q:Bila submit, kira viva lah?

]]>
By: Ikah http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/faq/comment-page-1/#comment-37432 Wed, 04 Jan 2012 03:33:20 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3851#comment-37432 As salam abg amri..

-seronok dpt tgk blog student kat oversea mcm abg amri..abg amri nnti jd pensyarah kt usm lah kan? subjek apa ek? kt tv3 aritu tak jelas sgt..terima kasih

]]>