define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: FAQ (Youtube related) http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/faq-youtube-related/ Summer time! Mon, 04 May 2020 01:00:49 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.32 By: Ikah http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/faq-youtube-related/comment-page-1/#comment-39004 Fri, 27 Jan 2012 06:16:26 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3907#comment-39004 Okes!! I’m Yours tu takda masalah pun..character pun comel2..tp LS tu mesti!! hehe kidding.. teruskan usaha abg amri translate lagu ni @ cover.. biarlah ada sesetengah tak suka kan..tp percayalah y suka lg ramai ^^

]]>
By: Amri http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/faq-youtube-related/comment-page-1/#comment-38992 Fri, 27 Jan 2012 00:43:15 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3907#comment-38992 Ikah, jujurnya memang ada rasa teringin nak buat video untuk Love Story. Tapi masa lapang tu, tak berapa ada.

Lagu I’m Yours tu memang tak ada cadangan untuk dibuat semula sebab itu antara video yang saya appreciate. Banyak cerita di sebalik video tu :)

]]>
By: Ikah http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/faq-youtube-related/comment-page-1/#comment-38962 Thu, 26 Jan 2012 06:54:16 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3907#comment-38962 kalo ada masa lapang sgt2, ley tak abg amri remake music video untuk lagu i’m yours dgn ada penampilan abg amri mcm lagu2 lain dgn love story sbb LS tu tersangat2 simple..kalo ada masa lapang ^^..TQ

]]>
By: Amri http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/faq-youtube-related/comment-page-1/#comment-38958 Thu, 26 Jan 2012 01:42:24 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3907#comment-38958 ahmad, pernah ada cadangan, tapi kurang kemampuan. Kekangan masa dan juga beza time difference.

Maybe di masa hadapan :)

]]>
By: ahmad http://pagihari.solarstreak.com/2012/01/faq-youtube-related/comment-page-1/#comment-38948 Wed, 25 Jan 2012 23:47:01 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=3907#comment-38948 takde cadang nak buat kerjasama dgn mana2 org atau artis youtube? Mcm collaboration jarak jauh.

]]>