Posts on ‘January 27th, 2012’

Ban the burqa

Entri ini didedikasikan khas untuk Husna dan Sabrina Ini baru balik dari debat ‘This House Would Ban The Burqua’ yang dianjurkan oleh Durham Union Society. DUS ni macam kelab debat sinilah, tapi it goes beyond that sebab diorang ada banyak connection dengan orang-orang penting. Event-event diorang pun banyak libatkan orang-orang penting. Yang hari ni pun, […]

Rumour

Cerita rawak satu Dok suruh Naz tunjuk map larian (yang guna runkeeper tu). Saja seronok tengok. Maybe sebab I’m geeky like that. Bila ada benda-benda yang ditanda dalam map, atau kalau dicartakan, atau diangkakan dan diperatuskan, rasa lebih puas melihat. Tapi, bebenda yang memang kuantitatif lah. Bila bab-bab kualitatif ni, aku geram sikit orang cakap […]