Posts on ‘January 25th, 2012’

FAQ (Youtube related)

Ada beberapa orang yang bertanya soalan berikut. Jadi, buat satu entri untuk ini 1. Guna program apa edit video? Edit video guna Adobe Premiere Pro. Program ni agak kompleks, so kepada yang mahu mencuba, gunalah program yang simple-simple dulu macam Windows Movie Maker. Bila dah dapat vibe dia, baru guna yang lebih advanced. Premiere Pro […]

Lego House

1 Kepada rakan-rakan lelaki yang dikasihi, termasuk tetapi tidak terhad kepada Fariz dan Pingu Toha Tu video DUCK yang full yang aku cakap. Kaih teka yang mana satu budak pompuan yang aku kata gegedik sopan tuh. Dan dapatkah korang teka dalam 20 saat pertama? Keke Baru dapat email dari one of the girl dalam video […]