define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Kera - Pagi Hari di Durham

Kera

So my mom saw the video. Moves Like Jagger Malay Version.

I asked my sister what did mom say.

My sister said, ‘She said you were jumping like a monkey’, which later she told me that mom was fine with it, but that was her comment.

Kak aku cakap dalam BI untuk mengelakkan mak aku faham kot sebab mak aku ada kat sebelah. Jadi aku rasa mak aku cakap begini, ‘melompat macam kera’. Hehe.

Aku segan betul kalau mak dan ayah aku tengok video. Ya lah, over kot. Dan memanglah buat video kena over sikit. Kalau diri macam tunggul batu ja, bosan lah. Tapi anak-anak penakan aku memang my biggest fans.

Aku tanya mak aku sendiri, komen dia terhadap video tu. Dia kata la yang anak-anak menakan tanya ‘awat Pak Tam pakai seluar pendek?’ dan mak aku balas kat diorang ‘takpa, bawah lutut tu’, dan mak aku sambung pada aku ‘depa dok jadikan Pak Tam dia sebagai model’.

Adeh!

Haish, jadi anak sulung, kena jadi good model pada adik-adik. Jadi anak bongsu, kenalah pula jadi good model pada anak-anak menakan kan?

That wasn’t a complaint, a reminder instead.

Anyway…


One Response to “Kera”

  1. Naz says:

    jadi role model yg awesome ok, pak tam!

Leave a Reply

See also: