define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Fastfood - Pagi Hari di Durham

Fastfood

Ini cerita fast food.

Memandangkan cuti Krismas 2-3 hari, kedai tak buka, jadi semalam beli ayam goreng dari Dixy Chicken di Newcastle. 6 ketul semuanya. Maka aku minta bahagian thigh dan drumstick. Bila dia kasi, dia kata takde bahagian yang aku minta. Dah bayar, dan nak balik, so aku setuju sajalah sebab dengarnya macam ada 2 ketul sahaja bahagian isi. So, aku assume lagi 4 ketul tu drumstick dan thigh. Sekali aku korek-korek, satu sahaja thigh. Lagi 5 ketul semuanya part isi.

Frust dan kecewa. Terasa macam terjatuh kecewa di atas lantai sebab kena habiskan part ayam yang tak disukai. The thing is, part isi ni tak best makan dengan nasi. Kalau aku nak perabih, aku kena convert jadi burger. Potong kecik-kecik,  buh jadi inti roti. Sigh.

Sob sob.


4 Responses to “Fastfood”

  1. ku telah mendapat idea ntuk translate the one that got away. hikhik

  2. Amri says:

    Sila sila :D

  3. mahir says:

    Saya juga suka thigh baru feel makan. Bahagian lain memang xmakan

  4. WaReMoN says:

    aku x suka drumstick…

Leave a Reply

See also: