Posts on ‘December 23rd, 2011’

Sesaran berbeza tapi jarak sama

Mula-mula part tuh. Sentap sikit sebab rupa-rupanya salah benda yang dimaksudkan. Dalam kepala otak aku, aku terkalih sesaran dan jarak. Itulah masalahnya bila tak merujuk pakar terlebih dahulu. Hasilnya, benda yang belajar time Form 5 dan matriks juga first year uni sebab amik satu Physics paper, telah dilupakan. So, aku sebenarnya nak cakap jarak berbeza, […]

Amri – Ini Langkahku (Malay Version of Moves Like Jagger)

Menggapai bintang kan ke puncak Jauh di hati ku mencari Di saat ini berlayar pergi Ke esok hari Kawal dirimu Dan kau tunggu Tiba masanya Ku bermula Jangan sekali Terasa sangsi Sebentar lagi Ini langkahku [Chorus:] Biar saat kan berlalu Tiba masanya kau tahu Inilah caraku Kau lihatlah gerakku Dan gerakku caraku Walau berputar dunia […]

The One That Got Away

Sila tekan play sambil-sambil baca entri ini. Lapar. Tapi biasanya time lapar ialah time yang best untuk menulis. Bila perut kenyang, rasa malas nak buat apa pun. Tadi pergi gym. Lari. Dah lama tak lari. Sedap juga lari kali ni. 4km dalam 30 minit. Well, boleh laa.. Aku jarang lari. Sebab berlari ni burn kalori. […]